Најновије

НОВАК, НАКОН ШТО ГА ЈЕ ТИМ ПРЕГАЗИО: "Ако ја не желим да играм, нико ме неће натерати!" (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је отворио душу после пораза од Доминика Тима у четвртфиналу Ролан Гароса, нарочито након што је завршена конференција за медије на енглеском, када је остао само са српским новинарима.

Новак Ђоковић честита Тиму на победи од 3:0 (фото: Јутјуб принтскрин)

Најпре је описао како је и дошло до пораза, а затим испричао и о каквим одлукама размишља у будућности.
– Нисам могао да издржим темпо, није био мој дан. Нисам био ни близу нивоа који сам желео. Био је тесан први сет, који је превагнуо, као и изгубљени сервис гем на почетку другог сета. То му је дало крила да сервира мало боље. Заслуге су и његове јер ме је натерао да играм толико лоше.
Рекао си да размишљаш о неким стварима и не знаш шта би урадио да немаш неке обавезе у наредном периоду?
– Размишљам о различитим стварима, о наредним корацима. Видећемо шта ће бити. Није лако. Нисам једини који пролази кроз ове фазе, добре лоше. Имам толико тога на чему треба да будем захвалан и поносан. Не годи ми кад играм као данас, поготово у другом делу меча.
– Свестан сам да ми 8 месеци недостаје континуитета, свестан сам да и овде на овом турниру, неке врло добре партије, нисам успео да одржим ниво. Почело је често да се дешава. Мотивације има на претек. Волим спорт, а највећу одговорност имам према себи.
– Ако ја не желим да играм, нећу играти. Ту нико не може да ме заустави. Морам да прихватим да прзнајем да пролазим кроз одређене околности у животу и да приступим другачије. Да саслушам себе. Да хладне главе донесем одлуку. Да одлука буде исправна, одлука за мене, али и за остале. Моја је одлука да играм тенис – закључио је Ђоковић. Након овог разочарења, овај снимак Новака и његовог синчића ће вас одушевити, погледајте ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Новак по први пут у каријери изгубио од Доминика Тима, и то убедљиво
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА