Најновије

ПОЧИЊЕ НАЈВЕЋИ РАЗВРАТ НА ТВ ЕКРАНИМА: Креће нова Фарма, кад смо чули ко улази - умало се нисмо шлогирали (ФОТО)

Учесници ријалитија ће се на имање у Лисовићу уселити 8. септембра, а проглашење победника биће у мају 2018. године, што значи да ће осма сезона "Фарме" трајати око девет месеци.

Ускоро нова "Фарма" (Фото: farmatv.net)

Продукција увелико преговара са потенцијалним учесницима, и обавља све неопходне припреме. У медијима се већ спекулише ко би могао да уђе у Фарму, а помињу се добро позната естрадна имена, некадашњи учесници ријалитија, али и чланови њихових породица.

Тако се шушка да ће учесници нове сезоне популарног ријалитија бити Љуба Пантовић, која је већ неколико пута учествовала у ријалитијима, али највеће изненађење од свега је малолетна Мина Врбашки, која се нашла у центру скандала када је објавила приватне снимке Шака Полументе.

Међутим, ту није крај изненађењима...

Александра Ђурић, сестра старлете и бивше фармерке Тамаре Ђурић, певачи Драган Којић Кеба, Нада Топчагић, као и учесници Пинкових звезда требало би да се нађу на имању.

Смучила му се снајка (Фото: Јутјуб)

Из телевизије Пинк још нису потврдили ове наводе, а као и увек, имена учесника чувају се у строгој тајности. Потпуно голу Лидију Вукићевић можете погледати ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Секс Филипа и Марија Ане на прошлој "Фарми"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА