Најновије

СТРАШНЕ СЦЕНЕ: Нападнута српска шампионка, претили јој смрћу и разбили ауто (ВИДЕО)

Уместо прославе победе на државном првенству, српска атлетичарка Татјана Јелача-Мирковић преживела је праву драму по повратку са такмичења у Крушевцу!

Драма на ауто-путу (Фото: Фејсбук)

Аутомобил који је возио њен муж нападнут је од стране младог атлетичара Партизана и његовог оца, а некадашња европска вицешампионка у бацању копља  препричава детаље у којој је избегнута трагедија захваљујући присебности њеног тренера и мужа.
- Приближавали смо се наплатној рампи код Врчина, када је одједном неко почео да шутира и лупа наш ауто. Брзо смо се закључали у неверици и викали полицији која нас није чула са друге стране рампе. Разбојници су викали да ће нас убити! Нисам знала ко су, тек када сам објавила снимак на "Фејсбуку" јавили су ми да се ради о атлетичару Партизана који је 1998. годиште! И још је био са оцем!
Татјана није знала разлоге напада, али сумња да се све одиграло због неког "исецања" на путу. Атлетичар Партизана и његов отац су се, такође, враћали из Крушевца са државног првенства.
- Не знам да ли су ме препознали, видели су копља сигурно. Изгледа да им је засметало неко "исецање" на путу, али седела сам поред Бојана и знам да није никог исекао. Напали су нас на рампи, где је било толико кола, других људи, полиције... Шта би било да смо били негде у мраку?
Српска репрезентативка се тресла све време, а њен муж је укључио камеру да снима, како би имали доказе у полицији. Све је трајало око 4-5 минута!
- Тресла сам се све време. Срећом, мој муж је остао прибран и није изашао из кола. Могао је и да их прегази, али шта би имао од тога? Не могу да замислим шта би се десило да је наш двогодишњи син био са нама! Па имао би трауму целог живота! Ја не знам како ћу се опоравити од овога. Целу ноћ смо били у шоку, морали смо да преспавамо у Београду, јер нисмо били у стању да возимо кући у Сремску Митровицу.
Полиција је у потрази за нападачима, а Јелача на крају поручује да се нада да ће починиоце адекватно казнити, како се овако нешто никад не би поновило.

Како ћу сад да се такмичим?

Татјана је доживела огроман стрес таман кад се успешно вратила такмичењима после трудноће.
- На полицији је да расветли цео случај и казни кривце. Али, како ћу знати да се овако нешто неће поновити? Не осећам се безбедно уопште. Треба опет да идем на такмичења по Србији. Пријавила сам их, а знају ко сам. Знају наш ауто, мораћемо барем таблице да променимо...
Навијач изгазио кик-боксера након најпрљавијег нокаута икад. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Новак Ђоковић игра тенис са својим сином Стефаном 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА