Најновије

ЛДП: Отварање нових поглавља подстрек...

Либерално демократска партија саопштила је данас да одлука ЕУ да са Србијом отвори поглавља 7 и 29, која се тичу питања права интелектуалне својине и царинске уније, представља драгоцени подстрек европским снагама у Србији, али и на читавом Западном Балкану, да наставе да раде на европским интеграцијама и реформама од којих зависи будућност свих који живе на овим просторима.

Чедомир Јовановић (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да исто тако, да би напредак у европским интеграцијама земље добио свој пуни смисао, Србија мора да крене у решавање свих других питања која утичу на нашу европску перспективу.
А то је, кажу, пре свега престанак са политиком кокетирања са Москвом, али и способност да се пресеку Гордијеви чворови у региону, од Босне и Херцеговине, преко Хрватске, до Косова, као и разумевање чињенице да је, као и свима другима око нас, и Србији место у НАТО савезу.
- Без јасних ставова у односу на ова питања, али и без темељних и свеобухватних реформи на унутрашњем плану, Србија суштински неће напредовати осим у књигама европских бирократа, а грађани наше земље неће разумети значај европских интеграција за развој читавог друштва и сваког појединца у њему - наводи се у саопштењу ЛДП. Погледајте ОВДЕ која ће бити нова функција Синише Малог. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је изгледао сукоб Чеде Јовановића и Вучића:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА