Најновије

НОВА ПРОВОКАЦИЈА: "Нема разлога да Срби не подрже Харадинаја!"

Актуелни посланик и кандидат за будућег косовског посланика из редова АБК Даут Харадинај очекује да ће Српска листа подржати владу његовог брата Рамуша.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

Он је за "Економа онлајн" рекао, наиме, да ниједна косовска партија нема разлога да се противи будућој влади вођеном премијером Рамушом Харадинајом.
- Мислим да ће сви чланови косовског парламента имати своје право на говор. Бићемо отворени за сарадњу са свима. Не мислим да Српска листа или било која друга политичка странка има легитиман разлог да се противи новој влади - рекао је Даут Харадинај. 
Иначе, Даут Харадинај у априлу, док је његов брат Рамуш био притворен у француском граду Колмару, по потерници Србије која га терети за злочине над српским цивилима, претио да Београд треба да зна да ће, уколико његов брат не буде ослобођен, добити исти одговор као 1999. 
Претходно, Даут Харадинај је рекао, пренели су косовски медији, да на Косову више неће бити места ни за једног Србина, али је то касније негирао тврдећи да су његове речи извучене из контекста и да није претио етничким чишћењем. Погледајте ОВДЕ шта је спремљено за крај Вучићеве инаугурације. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је Харадинај дочекан у Приштини:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА