Најновије

ФЈОДОР НИЈЕ ВИШЕ ОНАЈ СТАРИ: Митрионе га истукао за минут и по (ВИДЕО)

Руски ММА борац Фјодор Јемељаненко по први пут се борио на територији САД од 2011. године – и поражен је.

Митрионе скаче на Федора (фото: Јутјуб принтскрин)

Федор је поражен од Мета Митрионеа после обостраног нокаута у првој рунди, након минут и 14 секунди борбе у оквиру догађаја у Њујорку, који је организовао Белатор.
Обојица су пали у рингу након серије удараца, али се борац из Индијанаполиса брже придигао и обезбедио победу у “Медисон Сквер Гардену”.
– Ово је лудо. Он је толико паметан. Усред борбе, гледао је у моје кукове и стопала. Онда сам га збунио, и кренуо сам на њега када је он кренуо мене – рекао је Митрионе после борбе.
Овај борац из Индијанаполиса се такмичио у УФЦ-у, а борба са искусним Русом је требало да се одржи у фебруару. Повукао се Американац због проблема са бубрезима.
– Нема расправе о томе да ли је он најбољи борац у тешкој категорији свих времена, он јесте најбољи борац свих времена – хвалио је Митрионе Руса.
Очигледно да је Јемељаненко у озбиљној кризи, имајући у виду и претходну борбу у Русији по повратку из пензије – само захваљујући судијама није изгубио од Бразилца Фабрисија Малдонада. А овде је и цела борба Јемељаненка и Митрионеа. А ОВДЕ погледајте српски ултимат фајт на грчком граничном прелазу. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте борбу Јемељаненка против Мирка Кро Капа
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА