Најновије

ШТА СЕ ДЕШАВА: Ево зашто сви беже од Јеремића!

Бивши председнички кандидат и некадашњи шеф српске дипломатије Вук Јеремић, последњих дана пролази кроз праву драму јер се већ сусреће са проблемима везаним за странку коју тек на јесен треба да формира.

Вук Јеремић (Фото: Синхуа)

Јеремић, наиме, једноставно не може да пронађе људе који ће га подржати и постати део његове нове партије, која ће, како је и сам рекао, бити десничарска. Он последњих дана интензивно обилази градове по Србији у жељу да пронађе људе од поверења који ће стати уз њега, а којима би касније поверио и то да му воде одељке странке на локалу, али то му, према речима нашег извора, благо речено не иде од руке.
- Готово је жалосно колико људи беже од њега и колико му не верују. Са тим неповерењем и незаинтересованошу људи он се сусрео у готово сваком граду који је обишао. Никога не интересује његова будућа странка, а поговово их не интересује да буду део ње - прича извор близак Јеремићу.
Ова сазнања индиректно је јуче потврдио и сам Јеремић који је гостујући у једној емисији рекао да је “највећи проблем то што људи имају мало жеље и воље за ангажовањем јер су утонули у апатију”. Зато, како каже, треба пробудити наду и инспирисати друштво, “иначе ћемо живети овако још дуги низ година, а последице ће бити девастирајуће”.
Политички аналитићар Драгомир Анђелковић није изненађен проблемима са којима се Вук Јеремић суочава, он констатује и да се Јеремићев пут од демократе до десничара може објаснити лако.
- Јеремић настоји да се позиционира на оном делу политичког тржишта који му делује да је релативно празан. Отуда је његово опредељење за десни центар мање идеолошко, а више маркетиншко - каже Анђелковић. Погледајте ОВДЕ шта је Вулин прво изјавио након избора за министра одбране. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте овде шта је Вук Јеремић рекао о опозицији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА