Најновије

СВЕ СПРЕМНО ЗА 28. ВЕСЕЛИ СПУСТ: Ево одличне идеје где да проведете викенд

У сусрет 28. Веселом спусту у Краљеву је одржан новинарски весели спуст који традиционално организује Туристичка организација Краљева.
Новинари, сниматељи, фоторепортери и блогери из десетак редакција спустили су се чамцима низ најинтересантији и најбржи део Ибра, како би се уверили да је река спремна да за неколико дана прими пар хиљада спусташа колико се очекује да ће их бити у недељу на старту веселе регате подно средњовековног града Маглича. Камере и фотоапарати су на крају овог веселог речног дружења остали суви и поред великог броја пређених брзака па су се учесници опустили и уз музику остали у одмаралишту "Бисер Ибра" до касних сати. 

Представници медија се уверили да је све спремно за 28. Весели спуст (Фото: ТО Краљево) Директорка Туристичке организације Краљева Ана Миросављевић искористила је прилику да позове све оне који воле овакву врсту забаве да се у недељу запуте у Краљево и осете све чари реке Ибар, док је директор Веселог спуста Александар Ерац позвао све љубитеље квалитетне музике да у суботу вече дођу у Краљево на велики концерт групе Лексингтон који ће се одржати на централном градском тргу.  Весели спуст Ибром одржава се 2. јула од тврђаве Маглич до Краљева. Шта су организатори све најавили на овогодишњем спусту погледајте ОВДЕ. Снимак од ранијих година: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тврђава Маглич одакле стартује спуст.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА