Најновије

МИЛАЧИЋ ПРЕТИ: "Ако ухапсе Медојевића..."

Сва ова мафијашка бурлеска, јасно, нема везе са наводним опозиционим прањем прљавог новца, већ са режимским прањем прљаве биографије, у дугом трајању", казао је Марко Милачић, челник политичке организације "Отпор безнађу" коментаришући укидање имунитета Небојиши Медојевићу, због покретања кривичног поступка, због сумње да је прао новац.

Марко Милачић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Уколико се тужилац, тј. Мило Ђукановић, ипак одлучи да у овој провокацији и неопеваној тортури према Медојевићу — који је изабран да би се послала шира порука дисциплиновања и криминализовао Демократски фронт — иде до краја, онда ово увелико превазилази политичку борбу и бива борба за голи опстанак и образ, казао је Марко Милачић.
Он је казао да су се су се толико су осилили да "упадају њихова полиција — пред породицом и децом — у станове"
- Сва ова мафијашка бурлеска, јасно, нема везе са  наводним опозиционим прањем прљавог новца, већ са режимским прањем прљаве биографије, у дугом трајању. "Они су криминалци, а не ми; Они перу новац, а не ми", поручује овим власт, до гуше у организованом криминалу, до тјемена у прању прљавог новца. Ово је најотворенији политички притисак киднапованих правосудних институција у режији врха мафијашке хоботнице на слободну Црну Гору. Овде је на удару принцип слободе, а не један опозиционар. Овде се гази застава Црне Горе, а не застава Покрета за промјене или било које друге политичке групе. Овде се пљује на образ цијеле државе, а не једне политичке партије или било ког појединца - казао је Милачић.
Челник "Отпора безнађу", сматра да демократија, налаже борбу за слободу, а ако се она одузме, онда се она мора бранити и ријечима, и делом. 
- То значи да се морамо организовати и — ето коинциденције: у орбити 13. јула испланирати такве активности да пожеле да никада нијесу ни помислили да ураде то што су урадили, уколико се на то и одлуче. Ако ухапсе Медојевића, а овдје је он, понављам, мање битан од овог неописивог система репресије која се ваља по главама свих нас, морамо се — макар слободни и одважни сегменти овог друштва, са ставом — потпуно уозбиљити и самоорганизовати у елементарној самоодбрани.  Кукавице моћи — Катнићу, Станковићу, Марковићу, Ђукановићу и остали из тог криминалног клера — у том случају одговорност за све могуће негативне последице биће лично на вама - казао је Милачић. Погледајте ОВДЕ шта је руски стручњак за Балкан рекао о уласку Србије у ЕУ. Извор: rs.sputniknews.com 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су изгледали антивладини протести у Подгорици:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА