Најновије

ЦЕЛА ЕВРОПА ЋЕ ДРХТАТИ: Мухаџери је само један, Косово је расадник терориста Исламске државе!

Мухаџери је био само један од многобројних албанских терориста, цело Косово је регрутна зона за терористе и велика опасност за Европу.

Албанац Љавдрим Мухаџери са џихадистима (фото: Јутјуб принтскрин)

Далеко од тога да је Љавдрим Мухаџери био једини борац ИД са Косова, али свакако је био међу најбруталнијим. На његову крваву каријеру тачку је ставила руска војска у јуну ове године. Цео случај је поново вратио у жижу тему да Косово има највећи број припадника Исламске државе по глави становника. Недавно је и командант КФОР-а на КиМ, генерал Ђовани Фунго изјавио да је веома забрињавајућа чињеница да је чак 366 исламистичких бораца са тог простора отишло да се бори за терористе.
– Косово је регрутна зона за ИД и ризик за Европу. Новац за регрутовање стиже из арапских земаља и служи да се идентификују млади људи који су већ донекле радикализовани и онда се они шаљу даље, у Саудијску Арабију. Када се врате кући, траже друге младе људе и поступак се понавља. Искрено, то је велика опасност за Европу, а када узмете у обзир да је Балкан и центар за трговину оружјем и да само на Косову има више од 150.000 нелегалног оружја, то је доовљан разлог за бригу – рекао је недавно генерал Фанго за италијанске медије, преноси Ало. А главосечи Мухаџерију Руси су дошли главе, читајте ОВДЕ. Извор: Телеграф, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Узнемирујући бонус видео

Мухаџери убија заробљеника базуком

Бонус видео

Терористи ИД већ су спремали акције на КиМ
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА