Најновије

НИ ДВЕ НЕДЕЉЕ НИСУ САСТАВИЛИ, А ВЕЋ СЕ ПОСВАЂАЛИ: Зорана ударила на Ану због Руса!

Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, јуче је критиковала премијерку Ану Брнабић и путем медија јој поручила да су транскрипт интервјуа агенцији Блумберг, који је касније дат руском амбасадору, морали да добију чланови Владе.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Владимир Ђукановић, члан Председништва СНС-а, наводи да је шокиран овом изјавом Зоране Михајловић, а министарка за евроинтеграције Јадранка Јоксимовић истиче да она своје мишљење износи на седницама Владе, а не путем медија.
Извори  блиски извршној власти који нису желели да буду именовани кажу да није фер да Михајловићева на овај начин шаље поруке премијерки, поготово у тренутку док је заокупљена решавањем штрајка у „Фијату”.
Наиме, само неколико недеља након што је Србија добила нову владу, почела су кошкања. Актерка овог сукоба је, као и много пута до сада, потпредседница Владе и министарка Зорана Михајловић, а њена нова „мета” је ни мање ни више него Ана Брнабић, председница Владе.
Зорана Михајловић је јуче путем медија Ани Брнабић поручила да су транскрипт интервјуа агенцији Блумберг, који је касније дат руском амбасадору, морали да добију чланови Владе.
- Ако је неко требало да добије тај транскрипт, то би можда могли да буду чланови Владе - казала је Михајловићева. Она је затим додала и да се у јавности и даље расправља о транскрипту и да мисли да је то „превише надувана прича”.
Владимир Ђукановић, члан Председништва СНС-а, каже да је шокиран изјавом Михајловићеве.
- Кад сам прочитао њену изјаву, нисам могао да верујем да је то рекла. Није ми јасно шта ће њој или било ком другом министру ти транскрипти. Михајловићева је у својој изјави намерно заобишла чињеницу да премијерка Ана Брнабић није доставила транскрипте руском амбасадору да би му се правдала, већ да спречи неке људе да је посвађају са Русијом већ у првим данима мандата. Ова изјава значи сврставање Зоране Михајловић на страну опозиције, која је протеклих дана из свих оруђа напала Брнабићеву и толико је дегутантна да се питам да ли има смисла да Михајловићева уопште више седи у Влади - казао је он.
Јадранка Јоксимовић, министарка за европске интеграције је истакла да она своје мишљења износи на седницама Владе.
- Своје мишљење о било ком питању које се тиче комуникације унутар владе износим на седницама Владе, а не путем медија - казала је она.

Михајловићева се ућутала!

Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, јуче није била расположена да одговори на питање зашто своје замерке поводом транскрипта интервјуа агенцији Блумберг није изнела лично председници Владе. 

Мислила је да ће бити премијер

Политички аналитичар Бранко Радун је изјаву потпредседнице Владе оценио као несмотрену.
- По мени, транскрипти интервјуа не треба никоме да се достављају. Због тог интервјуа је била незгодна ситуација, па је премијерка Брнабић желела то да на неки начин разјасни. Зорана Михајловић је мислила да је она један од озбиљнијих кандидата за премијера, па можда ту ради нека врста ривалства. Не мора бити у питању сујета, али када сматрате да сте ви прави кандидат за неку функцију, онда негде можда и ловите онога другог у грешкама - казао је он.
Шта је Вучић рекао о Космету погледајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервију Зоране Михајловић за "Спутњик"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА