Најновије

НЕМА ЈОЈ ПОМОЋИ: Тамара једва избегла смрт због операција, а сада се подвргла новој - званој "вампирска"! (ФОТО)

Тамара Ђурић једва је преживела након што јој је пукао силикон који је уградила у задњицу. Ипак, њој као да није довољно експериментисања по телу, па се подвргла новом третману.

Тамара Ђурић (фото: Инстаграм)

Клаберка и учесница ријалитија "Фарма" посетила је једну приватну ординацију где се подвргла "вампирском третману", који у свету користи и Ким Кардашијан.
Пацијенткињама које се одлуче на овај корак узимају се тромбоцити и крвна плазма из њихове крви. Према речима светских стручњака овај третман не може да угрози здравље пацијената.

Ипак, Тамари као да поново не брине о свом здрављу, па се подвргла овом третману након естетске операције и компликација због којих је била и у шок соби. Подсетимо, Тамара је у емисији "Рада сам", код водитељке Раде Раденовић, јавно обећала родитељима да више неће експериментисати на свом телу.
Изгледа да није одржала своју реч, те не сумњамо да њеним родитељима неће бити драго када угледају фотографију која је објавила на Инстаграму. Процуриле фотографије голе Александре Суботић, погледајте ОВДЕ. Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тамара Ђурић гола - зар није права мачка? А и види јој се мачкица...
Тамара проговорила о проституцији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА