Најновије

ДАМЕ, ЕДУКУЈТЕ СЕ: Ове три ствари мушкарци мрзе у кревету, а неће да вам кажу

Већина мушкараца ће вам најпре рећи како обожавају баш све што је у вези са сексом! Само да га има, то је најважније.

Опа! (Фото: ЈуТјуб)

Међутим, различите анкете су показале да када мало боље размисле, ипак постоје ствари које им мање пријају, или им се не допадају уопште! Неке од њих ће вас можда изненадити, али постоје добри аргументи зашто је то тако.
Ипак, мушкарцима је тешко да такве ствари кажу својим партнеркама, бојећи се да ће се оне наљутити и одбити их у некој наредној прилици. Такође, пошто то нису пресудне ствари за уживање, не желе да праве велику фрку и притисак око тога.

Када нема спонтаности

Мушкарце узбуђује када су жене спремне на спонтан, непланиран секс. Да, без претходног туширања, депилације и сличних ствари. Одбијање жена да се препусте тренутку само зато што нису моменат пре тога изашле испод туша или имају коју длаку вишка, заиста зна да их излуди.
Када наиђе спонтан тренутак, покушајте да му се препустите без бриге о ситницама, а уживање ће бити обострано!

Када жена не испушта никакве звуке

Мушкарцима треба охрабрење и потврда да све раде како треба. Вођење љубави је интеракција у којој партнери реагују на сигнале оног другог. Нико не каже да жена треба да вришти, то их такође може одбити, али понеки уздах је сасвим довољан да му да до знања да је добар љубавник.

Када жена упорно одбија јутарњи секс

Јутарњи секс је највећи угођај сваког мушкарца. Нажалост, многе жене га не воле, па мушкарцима то остаје стална неостварена жеља. Опште је познато да мушкарци ујутру имају спонтану ерекцију, па би били најсрећнији када би партнерка такође била расположена за игру и улепшала им обома јутро. Међутим, како то углавном није тако, то не престаје да их тишти, а често им је проблем да кажу како не би вршили притисак. Светски топ модел се сликала потпуно гола само четири месеца након порођаја, погледајте ове ФОТКЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Голе сцене Кејт Винслет.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА