Најновије

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ МАЈКА ТАЈСОНА: Као малог ме силовао матори хомосексуалац... А кад сам видео дечака који је пререзао врат голубу... (ВИДЕО)

Чувени боксер и легенда овог спорта Мајк Тајсон открио је детаље из свог живота, које је мало ко знао.

Мајк Тајсон (фото: Јутјуб принтскрин)

Тајсон је имао тешко детињство... одрастао је на улици, шуровао са њујоршком бандом, радио многе ситне, али мутне радње, а такође је био  и жртва сексуалног злоствљања.
- Био сам дечак. Он је био старији човек. Тукао ме и сексуално злостављао. Никад га након тога нисам видео, нити сам коме причао. Кад сам смогао снаге да то урадим, рекли су ми да то не значи да си мање мушкарац јер се догодило. Није ми нелагодно него то је само нешто што се догодило. Није имало велик утицај на мој живот. То сам пребродио током својих боксерских дана - рекао је Тајсон у интервјуу за америчке медије.
Оно што је мање познато је то да је Тајсон био мирно и повучено дете, све док му у једном тренутку није пукао филм.
Наиме, једина страст у млађим данима били су му голубови, а након што је један дечак одрубио главу његовом омиљеном голубу, Мајк се разбеснео и тако претукао насилника да је и сам био запањен снагом којом је то учинио. Како кажу биографи, у том тренутку "препознао је грубљу страну своје личности" и одлучио да се бави боксом. 
Успеси у рингу били су још далеко, а Мајкову снагу запазили су "жестоки" дечаци из краја и укључили га у банду. До своје 13. већ је стекао позамашан полицијски досије, јер је до тада био хапшен 38 пута. Када је са свега 12 година ухваћен у оружаној пљачки, послат је у поправни дом у близини Њујорка.
- Никад нисам видео мајку која је срећна због мене и због ствари које радим. Знала ме једино као дивље дете које трчи по улицама и долази кући с новом одећом за коју је знала да нисам платио. Никад нисам добио прилику да причам са њом или је упознам. Професионално, то није имало никакав утицај на мене. Али ме сломило емоционално - испричао је Мајк. А ова мишићава лепојка сломила је руку противници, погледајте ОВДЕ, ако хоћете да чујете "кврц". Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бокс или кунг-фу: Погледајте борбу Мајка Тајсона и Дони Јена
Трејлер за филм "Кинески трговац" са Мајком Тајсоном
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА