Најновије

Орално задовољавала таксисту, муштерија све снимила (ВИДЕО 18+)

Један путник у таксију је провео најнеугоднију вожњу у животу, када је његов возач добио орални секс од проститутке, а фирма му је за надокнаду понудила само 10 долара.

Орално задовољавала таксисту (Фото: Јутјуб)

Анер Мануел тврди да је био присиљен да остане у колима пуна три километра док је "дрогирана" проститутка пружала орални секс возачу, пише Дејли мејл.
Шокирани путник је објавио снимак “најопасније и најнеугодније вожње икада”, на друштвеним мрежама после инцидента у Чикагу 17. јула око 3 ујутро.
На снимку се види жена како љуби возача а затим спушта главу у његово крило, док се из звучника чује музика.
Мануел се може чути како говори возачу да заустави возило да би изашао. Рекао је да је ушао у ауто иако је већ неко био у њему јер је било касно, а он је био у непознатом граду.
“Како сам прилазио колима, приметио сам особу на предњем седишту. Још једном сам проверио да бих био сигуран да је све у реду, а затим сам пришао ауту.”
“Претпоставио сам да се ради о члану породице или нечем сличном. Када смо кренули, жена на предњем седишту (која је очигледно била дрогирана) покушала је да отвори врата, а чак није била у стању ни да седи право док се возило кретало. Почели су да се љубе, а затим је она возачу раскопчала каиш. Како смо се све више удаљавали од места на ком сам ушао у ауто, нисам имао појма где се налазимо, па сам морао да останем у ауту. То је била посљедња кап. Затражио сам од возача да ме пусти напоље. Касније сам контактирао Убер а они су ми вратили новац од вожње и дали ми ’10 долара кредита’. Видели су видео и још увек ‘истражују’. Били су изузетно лоши у одговарању на моје поруке. Ово није ок!”
Корисници на друштвеним мрежама сложили су се с Мануелом и многи су коментарисали да је инцидент одвратан. Задовољовао се у градском превозу док су га путници снимали . Тај видео можете погледати ОВДЕ. Извор: Дејли мејл, Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Спустио је главу у плавушино међуножје и задовољавао је пред децом на плажи
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА