Најновије

ШОК ИНТЕРВЈУ ВОДИТЕЉКЕ ПАРОВА: Јована Јеремић открива све тајне ријалитија о којима је морала да ћути из професионалних разлога!

Јована Јеремић, водитељка ријалитија Парови открива све оно о чему је до сада морала да ћути из професионалних разлога.

Проговорила (Фото: Јутјуб)

"Осетила сам олакшање када се све завршило јер су велико оптерећење и одговорност били на мени. Ниједан слободан дан нисам имала, водила сам емисију и када сам била болесна, тужна и када ми се није водила. Сродила сам се с учесницима ријалитија и почела да живим њихову судбину. Једва сам чекала да се заврши да бих ја мало одахнула", каже Јована. Ко је био твој фаворит? Ја не смем да откривам име мог фаворита, али могу да кажем да је у питању жена, која је веома искрена, борбена, лавовски се бори за своје циљеве, брани слабије и напада јаке играче. Физички је привлачна, веома лепа и негована. Ко је најискренији пар, чија љубав ће успети? Што се тиче парова, мени највише обећавају Младен и Бранка, веома су искрени. Након њих Мирела и Мили. За њих двоје сам у почетку мислила да се фолирају и да су потпуно неискрени, испоставило се да је између њих јака хемија. Чекала сам да се заврши ријалити само да видим како ће Мирела да одигра ову причу јер нисам била сигурна да воли Милија. У почетку сам највише сумњала управо у њих.  Многи прогнозирају да ће се Давид и Александра ускоро разићи, да он није довољно јак да је испрати? Сматрам да ће Александра највише искористити овај ријалити. Она је свесна да мора да искористи пет минута славе и било би штета да то не уради јер је заиста прелепа. Њој Давид држи пажњу јер се брине о њој као о малој принцези, она ће му бити верна све док се не појави неко јачи. Неће она тек тако оставити Давида јер је свесна да он са њом хоће озбиљно. Мали број њих би хтео да се ожени њоме и са њом сутра има децу, не само генерално њој, него свима нама који се бавимо јавним послом, а мушкарци нас желе само због популарности. Све док се не појави неко нови који има подједнако озбиљне намере као Давид, Александра га неће оставити. Кога би волела да убациш у наредну сезону Парова? Ја бих волела да видим неког новинара јер сматрам да су они доста интелигентни. Кристијан Голубовић био би пун погодак ако изађе из затвора, њега бих волела да видим у ријалитију и могуће је да ће ући ако га ослободе. Да је он ушао, много тога би се променило, то би био шоу. Кристијан би био кључна карика ријалитија. Мислим да је кључ популарности Александре Суботић у рукама Кристијана Голубовића, он је једини који може поново да покрене њену животну драму. Нумерологе бих такође убацила.  Због чега је Никола Лакић окренуо леђа Зерини одмах по изласку?
Зерина се заљубила, а Лакић је одличан играч. Што фудбалски, што ријалити играч. 
Ко је за тебе највеће откриће и изненађење од финалиста Парова?

Дејан. Он је након Давида ушао у кућу и боље се котирао, свака му част на томе. Дејан је мање агресиван од Давида, умео је да ућути у неким ситуацијама када је Давид причао и приклањао се Далили, која је ту водила главну реч, то га је одвело до краја. Вероватно је имао нешто симпатичније од Давида.  Како гледаш на то што су и даље у свађи због девојака а рођена су браћа? Мени је то страшно, не видим разлог да браћа не говоре. Они су имали несугласица и нису се добро слагали ни пре уласка у ријалити, они су само доживели експанзију у Паровима. Имали су расправе и пре него што су ушли у вилу. Њихове природе су такве да се не слажу.  Ко је од учесника имао највише кризних тренутака, када им психички није било добро?
Миљани сам стално давала подршку и подизала је. Често је психички падала, а ја сам јој викала да мора да издржи јер само најјачи остају. Више пута је хтела да напусти вилу. Александра и Анамарија водиле су програм у ријалитију, да ли сматраш да могу да ти постану конкуренција?

За мене не постоји конкуренција и не гледам никог као конкуренцију. Радим много на себи и имам јединствену харизму и шарм. Време ће показати да ли нека од њих може да буде водитељ јер то је озбиљна ствар и не може свако то да буде. Ако једног дана будем главни и одговорни уредник, нико код мене, у мом сектору, неће да се слика ако је леп а није добар новинар.  Ко са естраде није огољен, чија би животна прича била занимљива за ријалити? По мом мишљењу, треба да се убаце политичари, превише их је у Скупштини. Недавно су се у Чачку и потукли у скупштини, то је прави ријалити.  Каква изненађења припремате за Парове 6? Ући ће доста финих и културних људи, нормалнијих људи са занимањима који имају каријере иза себе. Биће много изненађења од јесени, свашта припремамо. Фотографије Секе Алексић у базену без купаћег костима погледајте ОВДЕ. Извор: Курир/Старс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Голи снимак Мадалин Диана Генеа.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА