Најновије

ЕМИСИЈА "РАЗГОВОР": Зашто неки опозиционари више не смеју да помену Вучића у негативном контексту? (ВИДЕО)

Уредник портала "Правда" Игор Маринковић био је гост емисије "Разговори" у продукцији медијске куће "Центар". Аутор емисије је Дејан Златановић, главни о и одговорни уредник портала Srbin.info.

Златановић и Маринковић (Фото: Јутјуб)

Тема емисије било је стање у српским медијима, односу режима и опозиције ка медијима, изазови са којима се сусреће независно новинарство али и актуелне друштвене и политичке теме. Једна од дискусија је била о расулу које постоји у опозицији и неспособности опозиционих странака да се супротставе режиму Александра Вучића. - Није ни опозицији лако. Треба бити опозиције човеку који је и против НАТО-а и за НАТО, који брани Косово свим силама а онда потпише  Бриселски споразум, доведе шиптарску царину а не добије ништа за узврат. Он је и за ЕУ и за Русију. Оде у Грделичку клисуру, одржи онакав оштар говор  злочинима НАТО током бомбардовања а онда поподне довоеде Шредера. Ајде ти буди опозиција. Он има песму за свакога, нажалост велики број људи слуша ту песму, европејац верује да је он за Европу, а русофил за је он за Русију јер се сликао са неким миговима и био код Путина - рекао је Маринковић. Златановић је рекао да је власт успела да усиса масу странака код себе или да их купи. Маринковић је указао  да многи "опозиционари" више не смеју Вучића да помену у негативном контексту.

- Узмите анализу сваког политичара, шта је кад прича и кад је престао шта да прича и тако ћете да видите да ли је прешао у власт или није - рекао је он. Дејан Златановић је испричао о пристисцима која тзв. ЛГБТ заједница врши на Srbin.info како би престали да користе реч "содомит" када пишу и хомосексуалцима. Златановић је поднео тужбу због ових притисака после чега су престале претње том порталу.

У емисији се, између осталог говорило и о тучама у Грчкој у којима су учествовали Србиј, сукобу између Курира и Вучића, дешавањима у ратним зонама у Јемену, Сирији и Донбсу, бизарностима телевизијског програма режимских медија, ботовима који коментаришу на сајтовима, финансирању независних медија итд. Погледајте емисију: Бруталан текст Михаила Меденице у Вучичевом предлогу за дијалог о Космету погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА