Најновије

"ПАНИКА" У НОВОМ САДУ: Графит "Косово је Србија" шокирао родитеље и поједине новинаре (ФОТО)

Графит за згради једне основне школе у Новом Саду на коме поред слике Космета у бојама српске заставе пише "Нема предаје - Косово је Србија" проглашен је за "непримерен", бар по оцени неких медија и наводно родитеља ђака.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Јуче сам се са дететом прошетала до његове основне школе да би удовољила његовој знатижељи како теку радови, пошто је у току обнова школе. У школи нас је дочекао нови графит/мурал великог формата на сали који никако није прилагођен једној основној школи и није садржај који деца треба да гледају у школском дворишту.  Да ли је школа одобрила сликање мурала и ко је одобрио? Да ли је у питању вандализам навијачких група који често срећемо на Грбавици? - написала је наводно забринута мајка а забринути новинари пренели вест и "неримереном" графиту. 
U rubrici #Megafon jedna zabrinuta mama Novosađanka pita se ko je u dvorištu osnovne škole dopustio oslikavanje murala... Posted by mojnovisad.com on четвртак 27. јул 2017.
Све смо чули осим зашто је графит који истиче територијалну целовитост земље у којој живимо "непримерен". Како је слика дела територије Србије постала непримерена у главама појединих креатора вести, и да ли ће ускоро "забринути" родитељи захтевати да се из школа уклоне "непримерене" карте Србије са Косовом и Метохијем јер сви морамо прохватити позив вође и отпочети "унутршњи дијалог опраштања са Косметом" видећемо  ускоро. Како прође Србин у француској Легији странаца ако одбије да ратује против свог народа погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић нам објаснио шта се заиста десило на Видовдан.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА