Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Изјава Белог срушила снове о уједињеној опозицији!

Љубиша Прелетачевић Бели још увек није сигуран да ли ће наступити на београдским изборима, али једно не доводи у питање - нема ни говора о коалицији.

Бели (Фото: Јутјуб)

Снове о уједињеној опозицији као рецепту за победу Лука Максимовић, познатији као Бели Прелетачевић, распршио би својом кандидатуром. Чак би и такви покушаји у групи грађана “Бели - само јако”, чији је лидер, били оштро санкционисани.
- Од почетка смо изнели јасан став да нема никакве коалиције. Никоме не верујем, само нама. Ко из наше екипе буде хтео у коалицију, биће кикован - искључив је Максимовић.
Разлог немогућности договора опозиционих представника Бели и даље тумачи тиме да су “сви исти и да им је у интересу само да узму новац”.
- Мислим да ја могу да победим на изборима. Зато ме се плаши и власт и опозиција - сигуран је лидер покрета “Само јако”.
Као кандидат на последњим председничким изборима у свим престоничким општинама нашао се у прва три места, што га можда и чини увереним у своју победу. Ипак, у маниру у ком је наступио на њима и на последњим парламентарним изборима не жели да саопшти своју коначну одлуку до последњег тренутка.
- Чекам да ми интуиција да одговор. Ништа се не зна до пет до 12 - каже Максимовић.
Остварени резултати досад највеће главобоље задавали су му на локалу. Од пет пројеката из области културе које је веће ГО Младеновац одбило да суфинансира, чак три пројекта су од Удружења “Онли стронгли”.
- Опет пуцају себи у ногу и ударају нам контру - коментарише Максимовић.
У објављеном решењу рок фестивал, позоришна представа и пројекат уличне галерије оцењени су позитивно и као иновативни, па ипак одбијени јер је “удружење основано пред истек конкурса и као такво није препознато у локалној средини”!
- Па једино да се чика кандидује за краља следећи пут да би варош знала за њега и његову групу грађана - ироничан је Прелетачевић. Погледајте ОВДЕ најновију Додикову изјаву о БиХ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ово је била химна Белог на претходним изборима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА