Најновије

БОМБА СА МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА: Џејмс Фелдин у Звезди?!

Црвена звезда наставља да склапа тим за предстојећу сезону, а последње име међу потенцијалним појачањима јесте Џејмс Фелдин.

Тријумф Звезде (Фото: euroleague.net)

Двадесетдеветогодишњи амерички бек наступа од 2015. године за Панатинаикос, али бројни европски медији преносе да слеће сезоне неће играти у Атини, већ у Београду.
Како преноси 'Еурохоопс', српски и регионални шампион још увек није послао званичну понуду играчу, који је још увек под уговором са грчким великаном.
Истовремено, Ферсу Јахуабејолу, познати турски кошаркашки новинар, пренео је исту информацију, док грчки медији преносе да је играч незадовољан и да жели раскид уговора. 
"Џејмс Фелдин неће више носити зелено, а Црвена звезда могла би да му буде нови дом", написао је на свом твитер профилу. 
Звезда, која је и пре две сезоне била заинтересована за Фелдина, после распродаје готово целог тима, односно одласка Дејана Радоњића, полако је почела да склапа тим новом тренеру Душану Алимпијевићу. 
Први је стигао повратник Марко Кешељ, за њим и двојац из НЦАА лиге – Никола Јовановић и Стефан Јанковић – док се спомиње долазак и искусног америчког центра Колтона Ајверсона. Погледајте ОВДЕ хрватске таленте који су одбили репрезентацију. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Звезда одиграла најбољу утакмицу у сезони:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА