Најновије

"ТУКАО МЕ ЈЕ И СИЛОВАО ДАНИМА": Мирела изнела шокантне детаље о злостављању (ВИДЕО)

Мирела Лапановић отворила је душу и описала кроз какав пакао је прошла док ју је, како је навела, Мили држао у заточеништву као робињу.

Мирела (Фото: Јутјуб)

Мирела је уз помоћ пријатеља успела да напусти Милија после полицијске интервенције и сада је у Словенији.
Како каже, не планира да се врати у Србију.
- Сада сам на сигурном. Могло је бити много горе да сам му се противила. Свакодневне претње, психичко и физичко злостављање... Све је било као у хорор филму. Девојке из фризерског салона су ми једва фенирале косу од болова. Он је био и ту са мном, свуда! Пратио ме је и до женског тоалета по ресторанима. Морала сам да будем онаква какву је он тражио, тако сам све и преживела. Зато га нисам ни пријавила, трпела сам све због великог страха. Не можете ни да замислите колико сам била уплашена. Једноставно, схватила сам да би ме убио. Он је психопата. Тукао ме је и силовао данима. Одузео ми је документа. Закључавао ме је и сакривао кључ. Обрисао ми је контакте из телефона и сакрио телефон. Он није као у „Паровима”. Тамо је глумио због камера. За моју безбедност је најбоље да више не долазим у Србију. Уплашена сам за свој живот. Он је то радио и бившим девојкама. Све су ми се јавиле - рекла је Мирела у исповести за „Ало!”, а на питање зашто на крају није поднела кривичну пријаву против Милија, одговорила је да је била преплашена.
Плашила сам се шта још може да ми уради. Само сам желела да побегнем у Словенију - рекла је Мирела.
И док Милија не жели ни да види ни да чује, за његовог оца има само речи хвале, јер ју је у неколико наврата спасао.
- Ја за Ракца имам само речи хвале. Диван човек. Он ме је бранио од сина насилника и психопате - рекла је Мирела и додала да и после свега верује у добре дане, када ће све ово бити само ноћна мора која је далеко иза ње.
Јована Јеремић открива све тајне ријалитија о којима је морала да ћути из професионалних разлога! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пулс, Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Миреле и Милија у ријалитију "Парови"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА