Најновије

Ово су најсрећнији лото бројеви, доносили су милионе: Један број је најбаксузнији и са њим никада нећете добити

Познато је да је већа вероватноћа да вас погоди метеор него да добијете на лутрији. Ипак, на основу резултата нове студије имаћете више шансе да освојите на лотоу.

Илустрација (Фото: Државна лутрија Србије)

Наиме, неки бројеви су много “срећнији“ од других, односно, на основу истраживања, много чешће су бивали извучени од других.
Платформа за онлајн клађење Џекпот упоредила је добитничке листиће лутрија широм света у последњих годину дана. Укључено је преко хиљаду и по извлађења из 15 међународних лутрија укључујући ЕвроМилионс, британски Лото, ирски лото и амерички Павербол.
Утврђено је да је “најсрећнији“ број 16, који је извучен чак 191 пут, затим број 22, 179 пута. Трећи “најсрећнији“ број је 28, затим 37, па 6 и 3.
Најређе извлачени бројеви су 36, 32, 41, 40 и 46, а број 18 понео је титулу “најнесрећнијег“, извучен је тек четири пута, преноси Дејли Мејл.
Већина лутрија широм света нуди избор бројева од 1 до 50. Изузетак је Немачка која је нулу додала као бонусни број, док Италијани могу да бирају између 90 понуђених бројева. Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Доказ о Лото превари
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА