Најновије

ДА ЛИ ОН ПРЕУЗИМА СПС: Дачић одабрао наследника!

Канцеларију Јединствене Србије у грчком летовалишту Паралија посетила је делегација СПС, са Луком Дачићем, као шефом делегације, како га је представио, лидер ЈС Драган Марковић Палма.

Ивица Дачић (Фото: Синхуа)

Лука Дачић, иначе син шефа СПС Ивице Дачића, који је прошог месеца постао пунолетан, оценио је, како је пренео Марковић, да су Јединствена Србија и СПС као једна партија, односно "братска коалиција".
У Паралију је, каже, дошао са активистима СПС да помогну Јединственој Србији и Драгану Марковићу Палми да приме што више наших грађана.
"Овде у Паралији се заиста сви осећамо као код своје куће и чини ми се да овде има више Срба него Грка", рекао је Лука Дачић.
Марковић истиче да је Канцеларија ЈС у Паралији једина канцеларија неке политичке партије из Србије, ван граница наше земље.
Канцеларија, ради већ трећу годину са само једним циљем, а то је, каже Марковић, помоћи сваком грађанину Србије, без обзира на страначку, националну или верску припадност.
"Ову канцеларију јесте основала политичка партија, али овде се не прича о политици. Дневно нашу канцеларију посети од 250 до 300 наших грађана. Ове године нема проблема као прошлих година, када је било крађа докумената", каже Марковић за Тањуг.
Испричао је да је пре неколико дана, на пример, једна породица из Крушевца имала саобраћајну несрећу у којој је брачни пар задобио тешке повреде. Канцеларија им је, каже, помогла да се хоспитализују и данас су се опоравили и вратили за Србију.
Има и случајева када неко хитно мора да се врати у Србију и Канцеларија им у тим ситуацијама организује превоз, навео је Марковић.
Марковић примећује и да у Паралији никада није било више грађана Србије и Грчкој уопште И истиче да је Канцеларија Јединствене Србије заправо “права амбасада за наше грађане у том делу Грчке. Погледајте ОВДЕ како је Додик говорио против српских непријатеља. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како је Ивица Дачић одушевио Русе:

Бонус видео

Дачић говори о подели Косова:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА