Најновије

Оружје најмршавијих: За 90 секунди убрзава метаболизам и мршављење!

Ако не можете да издржите дан без три или више шољица кафе, време је да пронађете нови извор енергије!

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Већ сутра ујутро пробајте овај трик од 90 секунди - гарантовано ће вас одушевити и постати незаобилазни део свакодневне рутине!
Након што обавите јутарње туширање, пре него што изађете из каде, послужите се овим оснажујућим хидротерапеутским триком.
1. Наместите туш на што хладније (колико можете да поднесете) и поливајте се 30 секунди. На почетку ће вам вода бити готово неподношљиво ледена, али брзо ћете се навићи.
2. Затим наместите туш на врућу воду и поливајте се следећих 30 секунди. Врућа вода проширује капиларе, поспешује циркулацију и стимулише цело тело.
3. На крају, ставите опет туш на хладну воду и поливајте се 30 секунди. Не само да ћете бити потпуно разбуђени и спремни за све изазове новог дана, већ ће вам ова метода помоћи да будете мање под стресом, ојачаће вам имунитет, повећати способност организма да сагорева масноће и поправити расположење!
Већ после неколико дана примене овог генијалног трика, метаболизам ће бити бржи, а ваше тело ће интензивније губити килажу! Постоји савршен склоп вежби за мршање који захтева да се ангажујете само 4 минута дневно. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Zadovoljna.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како смршати и како скинути сало
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА