Најновије

И ЈОШ НЕШТО О ТЕСТИСИМА: Хрватица Слађа Петрушић испричала са колико Срба је спавала! (ФОТО 18+)

Загрепчанка Слађана Слађа Петрушић, вицешампионка последње, пете сезоне ријалитија "Парови", једно време је нестала са друштвених мрежа иако је редовно објављивала постове. Њени пратиоци су се забринули за њу, писали су јој на Фејсбуку, питали за здравље, а она им се коначно обратила пре два дана када им је саопштила да је у проблему и да се због тога не оглашава.

Секси Слађа (Фото: Јутјуб)

Слађа, која је после "Парова" почела да води емисију на "Хепи" телевизији, али се убрзо посвађала са продукцијом и отад ја нема ни на телевизији, сада се поново огласила, али је говорила о једном другачијем проблему. Интимне природе.
Она се пожалила да је нико у Србији не зарезује по сексуалном питању и открила је са колико Срба је спавала. Одговор је - нула! Провокативно, на граници вулгарности и духовито! Све је зачинила и својом старијом еротском фотографијом на којој је потпуно нага.
- Читам неки чланак како цуре из Хрватске трче у Србију "Под српска ј*ја" и размишљам нешто. Две године сам провела у Србији и нико ме није бацио под јаје? Имам два одговора на то питање:
1. Ружна сам и нико ме неће
2. Срби ме толико воле да им је жао *ебат ме - стоји у Слађином статусу. Карлеуша сликала своја стопала, пратиоци у шоку! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слађа Петрушић и пушење к...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА