Најновије

ЗАРАТИЛИ: Оштре речи између Красића и Ђукановића!

Посланик Српске радикалне странке Зорана Красић жестоко је оплео по гласачима Српске напредне странке назвавши их мазохистима који мрзе децу и унуке.

Владимир Ђукановић (Фото: Јутјуб)

С друге стране, посланик напредњака Владимир Ђукановић тврди да је Красић кроз своје примитивне досетке навикао да вређа своје политичке противнике.
Посланик радикала се расписао на на друштвеној мрежи Твитер не штедевши увреде за бираче својих политичких противника.
- Бирачи СНС-а су доказани мазохисти који мрзе и децу и унуке. За 20 евра на дан избора годинама се одричу 10% плате и пензије и уживају у томе - написао је Красић.
С друге стране, посланик напредњака Владимир Ђукановић је, коментаришући писаније Зорана Красића, истакао да посланик радикала никада није разумео шта је то политика и како се води држава.
- Грађани, апсолутно, нису мазохисти већ трезвени људи који добро разумеју шта је политика што Красић никада није разумео. А били би прави мазохисти када би слушали његове бесмислене дугачке говоре за које он једини на овом свету сматра да су духовити - казао је посланик СНС-а за “Ало!” и додао да Красић никада није разумео како се води држава.
- Он је навикао да кроз примитивне досетке и вређање својих политичких противника покушава да игра на карту оног најпримитивнијег - закључио је Ђукановић. Погледајте ОВДЕ како ће бити одликовани хероји са Кошара. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Владимир Ђукановић читао Твитове о себи:

Бонус видео

Овако су Балша Божовић и Ђукановић разменили ставове о финансирању изборних кампања:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА