Најновије

КАД СЕ ТОГА СЕТИМ, ПРОЂЕ МЕ ЈЕЗА! Фудбалер Динама је 1991. срео Аркана у тунелу, а оно што му је овај показао, прогања га деценијама! (ВИДЕО)

Жељко Ражнатовић Аркан је, између осталог, био и вођа навијача Црвене звезде, а детаљи везани за његово присуство на утакмицама и данас се препричавају.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Када се спомене 'Максимир' и гостовање Црвене звезде Динаму на оној 'чувеној' утакмици која је остала упамћена по жестоким нередима, 'успомене' актера овог немилог догађаја никако не бледе.
Некадашњи фудбалер Динама Кујтим Шаља пре неколико година је за хрватске медије открио детаље везане за овај дуел који немају везе са фудбалом.
- У цивилу сам изашао на терен за време загревања и 'Бед Блу Бојси' су ми скандирали име. То никада нећу заборавити. Требало је да будем гост покојном радијском водитељу Томићу и сећам се да сам у тунелу сусрео Звездину делегацију у којој је био и Жељко Ражнатовић Аркан - почео је своју исповест тадашњи играч Динама.
- Верујте, није ми било пријатно када нам је Аркан показао како испод сакоа за опасачем држи два пиштоља. Ту сцену никада нећу заборавити - рекао је Шаља који због суспензије коју је 'зарадио' на претходном дуелу није могао да помогне саиграчима на 'Максимиру' и верује да му је управо то спасло живот.
- Казнили су ме после утакмице у Сарајеву и, кад размислим, хвала Богу што тада нисам био на терену. Понекад се упитам како бих ја реаговао да ме је полицајац ударио пендреком као што се иживљавао на Звонимиру Бобану! Видео сам како је Бобан, док је спашавао рођака од бруталне полиције, добио пендреком по глави и леђима, а наравно видео сам и његов историјски насртај на тог полицајца. Касније сам чуо како је полицајац замало пуцао у Бобана због тога и кад се тога сетим, прође ме језа - рекао је Шаља две и по деценије касније.
Потресну исповест Нађе Хигл која пати од неизлечиве болести можете прочитати ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА