Најновије

ШАПИЋ РЕАГОВАО НА ПРОЗИВКУ ЈОВИЧИЋА: "Некоме је живот мајка..."

Иронично или искрено, питање је сад. Оно што је сигурно јесте да је Александар Шапић, председник Општине Нови Београд и будући кандидат за градоначелника Београда, признао да је лакше водити општину Нови Београд у односу на београдску општину Палилула.

Александар Шапић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Александар Шапић није одолео а да не реагује на интервју председника београдске општине Палилула Александра Јовичића, те је свом колеги оставио поруку на друштвеној мрежи Твитер.
Након што је Јовичић интервју у нашем листу насловљен са „Лако је доказивати се у Новом Београду” поделио са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Твитер, Шапић је експресно реаговао:
- Знам. Некоме је живот мајка, некоме маћеха, шта да се ради - поручио је Шапић свом колеги Јовичићу.
Подсећања ради, Јовичић је у јучерашњем интервјуу, одговорајући на питање какве су Шапићеве шансе на изборима у Београду, казао да свако има права да бира и да буде биран.
- У Новом Београду је урађено неколико популарних програма за грађане, али то је једна од најлагоднијих општина за вођење. Развијена је, потпуно плански изграђена, нема проблема са инфраструктуром, канализацијом, водоводом, дивљим депонијама, незапосленошћу, а уз то тамо су и највеће компаније, банке и тржни центри. Лако је водити такву општину, али Београд су и Овча, и Миријево, и Барајево, и Ковилово, и Падинска скела, и Јајинци... Ту лежи прави изазов и место за доказивање - казао је председник Општине Палилула.
Јовичић је такође истакао да Драган Ђилас нема никакве шансе на изборима за градоначелника Београда и додао да ће о кандидату Српске напредне странке на изборима у престоници одлуку донети лидер те странке Александар Вучић. Погледајте ОВДЕ катастрофу СНС-а на изборима. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шапић оштро одговорио Весићу:

Бонус видео

Погледајте сучељавање ставова Стаматовића и Шапића:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА