Најновије

ВОЂА ПОКРЕТА ХУТА АБДУЛ МАЛЕК: Саудијски агресор није остварио своје циљеве у Јемену (ВИДЕО/ФОТО)

Лидер јеменског покрета Хути, Абдул Малек Ал-Хути рекао је да, због јединства народа Јемена, саудијска коалиција није успела да оствари циљеве агресије.

Абдул Малек Ал Хути (Фото: Јутјуб)

У уживо телевизиском преносу, у коме се обратио јеменским командантима и лидерима племена, Абдул Малик је упозорио да  Саудијци својим новцем непрестано покушавају да поткупе лидере јеменског народа, државне чиновнике, војне и племенске вође и позвао је све да одбаце такве понуде и не издају своју земљу. - Саудијска коалиција покушава да  се инфилтрира у владу Јемена тако што жели да потупи поједине званичнике - рекао је Хути.

Абдул Малек је рекао да је покрет Хута само мали део коалиције која чини јеменску власт али да ће се супротставити свима који буду корумпирани од стране Саудијаца. Он је позвао сва племена да наставље да одвајају средства и шаљу борце на фронтове  у Јемену.

Он је рекао да се покрет Хута залаже за постизање "часног мира" а не мира по понижавајућим условима које нуди Саудијска Арабија. Снимке борби сиријских "Тигрових снага" са терористима у пустињи можете погледати ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борбе Хута и Саудијаца.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА