Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: Лицемерни Саша Јанковић је позивао грађане на сукобе!

- Лицемерно делује критика Покрета слободних грађана Саше Јанковића да је политика према региону коју води председник Србије Александар Вучић "претећа", јер долази од човека који је позивао грађане на сукобе, организујући чувени контрамитинг на дан избора председника Србије у парламенту, истакла је потпредседница Владе Зорана Михајловић.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Најбољи доказ лицемерја Саше Јанковића, нагласила је Михајловићева, јесте данашњи договор председника Вучића и македонског премијера о томе како да се више не понове ствари које су довеле до повлачења нашег особља из амбасаде у Скопљу.
Михајловићева је навела да је политичка стабилност Србије и читавог региона главна политика Владе Србије и председника Србије Александра Вучића.
"Само миран и стабилан регион без конфликата може донети просперитет својим грађанима и државама које су на путу пуноправног чланства у Европској унији", казала је Михајловићева у реаговању.
ПСГ Саше Јанковића раније данас критиковао је спољну политику председника Вучића, коју назива "политиком претећег конфликта", а посебно, како наводе у саопштењу, актуелно погоршање односа са суседним земљама, са којима Србија није имала озбиљних несугласица.
Прочитајте ОВДЕ какав су то договор постигли Александар Вучић и Зоран Заев, а направљен је у пет тачака?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Зораном Михајловић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА