Најновије

ПОСАО ЈЕ ДОБАР, А ПАРА ЛАКА: ИД осваја БиХ! Ево колико добијају за џихад, а колико за ношење бурке!

Стручњак за безбедност Џевад Галијашевић рекао је да су саудијске невладине организације као што су Ел Харамејн, Беневоленс интернешнел и Таибах, које се већ годинама налазе на црним листама Савета безбедности УН због повезаности са тероризмом, главни финансијери радикализације Бошњака у БиХ.

Џихадиста (Фото: Јутјуб)

Радикалне исламистичке групе из Саудијске Арабије, повезане са ИД, месечно исплаћују по 300 евра појединцима у БиХ који потпишу уговор о томе да ће се одазвати позиву на џихад, без обзира у којем се делу света водила такозвана "света борба".
Галијашевић тврди и да ове групе месечно плаћају по 100 евра женама у БиХ које прихвате да цело тело покрију по строгим шеријатским правилима.
- Иста новчана сума плаћа се и бошњачким мушкарцима који пристану да пуштају дуге вехабијске браде, а уколико цела породица пређе на практиковање радикалне верзије ислама за то се добија додатни месечни бонус од 200 евра - рекао је Галијашевић за Еуроблиц.
Свима који живе у Федерацији БиХ, истиче Галијашевић, већ дуго познат овај ценовник.
- То је јавна тајна у свим већим градовима - истиче Галијашевић и додаје да је тачна недавна изјава аустријског министра спољних послова Себастијана Курца да се у Сарајеву женама плаћа да потпуно покривене излазе на улицу.
Социолог религије из Тузле Мехмедалија Нухић рекао је да лично познаје велики број донедавних бошњачких атеиста или следбеника умерене бошњачке верзије ислама који су добили новац за "много чвршће повезивање са Алахом".
Нухић наводи да је посебно занимљив случај жене која је од модерно одевене особе почела да излази у град потпуно покривена.
- Ствари су се промениле када је из неких разлога неколико месеци престала да јој стиже новчана уплата, после чега је поново почела да се одева модерно - каже Нухић. 

Бакир се чуди откуд Срби у БиХ 

Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић утврдио је да су се у прошлости сви становници Босне називали Бошњанима и да су Срби и Хрвати у БиХ измишљене нације.
Погледајте ОВДЕ видео како џихадисти нестају у тренутку када их стигне брутална освета.
Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Eво како џихадиста из БиХ прети Американцима...

Бонус видео

О џихадистима из Босне извештавао је и британски BBC.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА