Најновије

ПОД МАЧ БАТО ПРЕВАЗИШАО СЕБЕ: Oвако би изгледала борба Скендербега и тираносауруса (ВИДЕО)

Мирољуб Петровић још једном је био гост продукције "Балкан инфо" где је, између осталог говорио, и о диносаурусима износећи тврдње да су људи и диносауруси живели истовремено на планети земљи. Петровић је присталица креационистичке теорије и одбацује идеје еволуције.

Tираносаурус, Петровић и Скендербег (Фото: Јутјуб)

Одговарајући на питања новинара Теше Тешановића, Петровић је анализирао да ли би Скендербег могао да порази тираносауруса у борби један на један. Петровић је објаснио да је Скендербег био јако снажан и имао огромну сабљу. - Ајде да замислимо ситуацију да наилази тираносаурус а јаше Сендербег на коњу, ја мислим да када би га Скендербег звизнуо копљем кроз главу да би овај пао мртав - рекао је Петровић и додао да би "тираносаурус много лоше прошао" у дуелу са Скендербегом.

- Да сте ви Скендербег и хоћете да нападнете тирносауруса које су слабе тачке? - упитао је новинар "Балкан инфо" Теша Тешановић. - То је огромна животиња, он је јак, где год да га погодите  то је као да га бодете чачкалицом. Слаба тачка је да га звизнеш у главу, али знаш која снага треба, знаш колку он главу има - објаснио је Петровић. Петровићево анализирање диносаруса и Скендербега је на самом почетку емисије али опис борбе креће од 13 минута.  Како стране амбасаде контролишу РТС погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Уредник Таблоида Милован Бркић критикује режим Александра Вучића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА