Најновије

ЛУКАС: Соња лаже да сам је претукао, ово је истина о свему!

Након што је Соња Вукасновић пријавила полицији да ју је Аца Лукас наводно претукао, огласио се и певач који је испричао шта се догодило током свађе са Соњом.

Аца Лукас (Фото: Јутјуб)

- Дошао сам у стан само да се поздравим са ћерком, јер идем на пут. Кренуо сам да скувам кафу себи, када је почела да ме вређа. Да ли ти стварно мислиш да ја носим нож са собом и упадам у стан са ножем?! Ударио сам је ногом у цеваницу зато што ме је гађала лончетом у главу и није ми дала да изађем. Та модрица што кажу да има на нози, можда и није од тога, него од претераног ка**ња. Модрицу јој није направио Марко Јарић, али можда јесте неко ко се исто зове Марко - рекао је Лукас и додао да ће за неколико дана објавити све што зна о Соњи.
- Она лаже, она је жена која има дијагнозу! У уторак очекујте конференцију за медије где ћу рећи шта ми је све украла, шта ми је радила, и ко је Соња. У уторак очекујте сву истину о "Соњи Ву"- изјавио је Аца Лука. - Иначе, данас сам случајно у њеном телефону видео поруку од њене адвокатице да је једино преостало да ме изазову да је нападнем. Шта више да кажем, све је јасно. А овако је бивши брачни пар пре пар дана прославио рођендан своје ћерке Викторије.
Прочитајте ОВДЕ све детаље инцидента бивших супружника.
Извор: Novostionline

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лукас открива истину о разводу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА