Најновије

ПОСЛЕ СВЕГА: Бошко Ничић "прелетео" у СНС

Српској напредној странци (СНС) приступили су највиђенији чланови Покрета за Крајину, тако да ће на наредној седници Главног одбора за члана Председништва бити предложен Бошко Ничић, саопштено је данас на конференцији за новинаре, уз навођење да су некадашњи коректни политички противници сада једна породица.

Бошко Ничић (Фото: Јутјуб)

Ничић ће, колико од данас, координирати рад СНС у борском и зајечарском округу, рекао је потпредседник СНС Миленко Јованов, наводећи да је странка отворена за сарадњу са онима који се залажу за добробит Србије.
Ничић је рекао да су се програмски циљеви СНС и Групе грађана Покрета за Крајину у бројим тачакама слагали и да је ово логичан потез, да се споје две најјаче групације како би Зајечар што више напредовао.
Коментаришући политичка збивања, Јованов је рекао да очекује одговор зашто тужилаштво није реаговало на "незабележене претње" Александру Вучићу, наводећи, више пута, "пишање по гробу" и друго. Он је рекао да то нису твитови и мишљења тих који их пишу него оних који их подржавају, помињући Сашу Јанковића, Драгана Шутановца, Вука Јеремића.
- Неко би требало да реагује, у најмању руку да се одређени људи хоспитализују и склоне са улица јер су очигледно опасност по околину, то што данас имају тастатуру сутра ко зна шта могу да дограбе, па да реализују оно о чему причају, рекао је Јованов.
На питање да ли је прича око твита фабрикована да би се у други план ставио случај са градоначелником Суботице Богданом Лабаном, Јованов је одговорио да је странка већ рекла шта има о томе.
- Нисмо радили било шта што би значило априорну опроштајницу према неком нашем члану, рекао је Јованов.
Прочитајте ОВДЕ шта за то време поручује Милан Стаматовић?
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Ничић говорио у јуну ове године.. пред избор за место градоначелника Зајечара.

Бонус видео

Ничић је у априлу наговестио могућност коалиције са СНС.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА