Најновије

ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ: Бели на локалу сарађује са СНС, а глуми опозицију?!

Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, готово да не присуствује седницама скупштине општине Младеновац.

Бели (Фото: Јутјуб)

Осим тога, извор београдског листа који наводи да је он “упућен у дешавања у општини Младеновац” каже да Максимовић “не ради ништа за добробит грађана”.
Према његовим речима, Лука Максимовић "долази на сваку пету седницу и на њој се задржава евентуално пет минута”, као и да је он "тотално незаинтересован за реалне проблеме грађана", те да нити једног тренутка није покушао да изађе из свог алтер ега. 
"Знајући како се понаша у Младеновачкој скупштини, забринуло ме је када сам сазнао да планира да се кандидује на предстојећим изборима у Београду. Он представља маскоту која нема појма ни о чему, нити је занимају реални проблеми грађана. Такође, људи ван Младеновца не знају да многи његови одборници отворено сарађују са СНС, а неки су чак и у најближим родбинским везама са људима из врха те партије", истиче извор. 
Он даље наводи да је одборничка група Луке Максимовића учествовала у неуставном избору за чланове Савета месних заједница у које су делегирали и своје људе, те да је због тога упућена жалба Уставном суду. 
дборничка група "Бели - Само јако тесно" сарађује са СНС у Младеновцу, док у медијима пред грађанима Србије глуми бескомпромисну опозицију. 
"Њихова одборничка група, када би се појавила у скупштини, никада није наступила са хомогеним ставом, од 12 одборника, седморо гласа за неку тачку коју предложи владајућа коалиција, а петоро буде против. Услед такве ситуације, Белог је напустио Стеван Влајић, који је у ствари био мозак читаве екипе а који је у јавности наступао као портпарол њихове фиктивне странке Сарму пробо ниси", навео је он. 
Према информацијама извора београдског листа, након одласка Влајића, у фиктивној странци Луке Максимовића "настала је паника", јер је бивши портпарол био онај који је осмислио наступ Белог Прелетачевића, писао му говоре и саопштења, те водио профиле на друштвеним мрежама. 
Максимовић је пре пар месеци у разговору за “Данас” најавио да ће на предстојећим изборима у престоници наступити самостално "јер су сви исти". 
На Твитеру је недавно означио лидере опозиционих странака и упитао "око чега тачно не можете да се договорите колеге?". Погледајте ОВДЕ шта је Брнабићка рекла о односу Словеније и Србије. Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Бели сакупљао потписе у Београду:

Бонус видео

Ово је била химна Белог у кампањи:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА