Најновије

ОБРАДОВИЋ ЖЕСТОКО ПО ШЕШЕЉУ: Он се ставио у Вучићеву службу, често ми посланици из редова СРС...

Лидер Двери Бошко Обрадовић жестоко је напао лидера СРС Војислава Шешеља. Обрадовић је у емсији где је најављивао антирежимски протест у суботу говорио о лажној опозиције у коју се сврстао и Шешеља, оптужујући га за сарадњу са Александром Вучићем.

Бошко Обрадовић и Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

 - Војислав Шешељ након повратка из Хашког трибунала се ставио у функцију лажне опозиције и напашће свакога на политичкој сцени изузев једне особе која се зове Александар Вучић. То смо видиле и у Скупштини и ван ње. Они очито имају неки договор о ненападању, не знам која је цена тога договора али знам да се и тиме блокира један снажни опозициони капацитет који постоји у редовима радикала - рекао је Обрадовић гостујући у емисији продукције "Балкан инфо". Обрадовић је рекао да су сви часни радикали против Александра Вучића  да му у Скупштини пролазе чак и посланици СРС и честитају на говорима у којима критикује режим. - Дешава се често да ми посланици из редова СРС честитају на неком говору против Вучића. То се заиста дешава, људи су искрени, сматрају да је то прави правац који нажалост не могу да реализују кроз своју странку - објаснио је Обрадовић. Он је рекао да није нормално да је Шешељ након победе над Хашким трибуналом стао у службу Александра Вучића који му је уништио странку. Заменик председника СРС и народни посланик Немања Шаровић жестоко је одговорио на прозивке Обрадовића за кога каже да је опседнут Шешељем.

- Обрадовић је опседнут Шешељем и непрестано измишља глупости. Бошка је Вучић увео у Парламент а режимска већина је гласала за то. После избора је, за разлику од СРС, изразио спремност да уђе у напредњачку Владу. Када се нудио Вучићу није му сметао ни Бриселски споразум ни све  друго. Постоји велика сличност између Веље Илића и Бошка Обрадовића, када је реч о њиховој користи онда су као мале маце и немају проблем са Вучићем - указао је Шаровић. Шаровић је рекао да се програм СРС није мења од оснивања странке док Бошко Обрадовић дневно мења политику коју заступа. - Ми немамо проблем у странци али он има, мења програм свакоднево, данас је русофил сутра се од тога огради, један дан је српски националиста а већ сутра доведе Ивана Пернара у Скупштину, данас је против параде поноса а сутра се грли са Чедом Јовановићем, Вуком Јеремићем и Сашом Јанковићем који су главни промотери хомосексуализма у Србији - објашњава Шаровић. Шаровић каже да је Обрадовић у сваком телевизијском дуелу "добио по ушима" и да сад сме да напада радикале и Шешеља само када нису присутни. - Када се срео са Шешељем на сајму књига и када је, на сопствени захтев долазио у СРС да разговара са њим био је толико снисходљив да је нама који смо били присутни било јако непријатно. Бошко Обрадовић је човек са 1000 идеологија и 1000 лица - бруталан је Шаровић. На питање да ли су му он или други посланици СРС пришли да честитају на говорима како Обрадовић тврди, Шаровић одговара: - Ми кад њега кад видимо падамо од смеха. Нама прилазе посланици Двери се жале на аутократски начин којим води странку и на Обрадовићев луксузан стил живота и одевања који не може да буде на основу плате коју прима. Бошко Обрадовић је нови Чедомир Јовановић политичке сцене. Јовановић је почео као београдски гилиптер кривих зуба а сада има милиона, Бошко се појавио као привидно поштено и патријархално васпитано сељаче, а данас сарађује са онима које је највише критиковао. Највећа му је брига да га грађани Србије не виде два пута у истом оделу и са истом краватом. Како је Шешељ жестоко напао режим погледајте ОВДЕ. Зашто поједине десничарске организације не подржавају протест Двери и "Здраве Србије" сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Војиславом Шешељем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА