Најновије

ГЕНЕРАЛ БОЖИДАР ДЕЛИЋ О СРАМОТИ СРБИЈЕ: Држављанство добије страни глумац, а војни инвалид из моје јединице не може (ВИДЕО)

Посланик СРС и пензионисани генерал Божидар Делић на седници Одбора за безбедност и унутрашње послове Скупштине Србије поставио је питање МУП-у по ком критеријуму се решавају захтеви о држављанству Србије.

Божидар Делић (Фото: Јутјуб)

Делић је указао на ситуације где је један страни глумац и неке друге јавне личности лако дошла до српског пасоша, а да доборовољца из одбране Косова и Метохије 1999. године још увек чека на држављанство. Делић је испричао да је реч о доборвољцу који је био у његовој јединици током агресије, који је рањен и остао инвалид. Делић је рекао да тај војни инвалид добија инвалиднину од државе Србије, да од 1999. године живи у Србији, али да већ две ипо године, од када је поднео захтев, чека на добијање држављанстав. Делић се заложио да се и у оваквим случајевима реагује брзо као што се реагује у случају глумаца. - Тај човек заслужује много више од ових јавних личности да има држављанство - рекао је Делић. Како треба поступати са батинашима СНС-а сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Посланик СНС Марија Обрадовић жели да држи предавање генералу Делићу о војсци.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА