Најновије

СПРЕМТЕ СЕ СПРЕМТЕ, СТАРЛЕТЕ: Шешељ улази у "Задругу" и то за ову суму!

Прави шоу у ријалитију “Задруга” гледаћемо тек од суботе, јер ће тада у луксузни градић у Шимановцима ући најконтроверзнији политичар на овим просторима, шеф радикала Војислав Шешељ!

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Како и сам признаје никакав проблем му неће бити да зарад новца који ће на крају зарадити неко време дели животни простор са Мацом Дискрецијом, Анђелом Вештицом и осталим старлетама, и другим познатим и непознатим ликовима.
Шешељ је најпре разјаснио зашто се претходних дана спекулисало да ће ући у “Парове” и како се на крају одличио за конкурентску “Задругу”.
- Прво сам добио понуду да уђем у “Парове”. Тражио сам милион евра, а онда се појавио Жељко Митровић који нуди милион и по евра. А мој услов је да ми се плати унапред и у готовини и да у ријалитију не остајем дуже од месец дана - каже нам на почетку разговора Шешељ. Не очекује, наводи, да ће му се због одлуке да се определи за “Задругу” наљутити главни и одговри уредник телевизије Хепи Миломир Марић.
- Не знам да ли ће се Марић наљутити, али ту нема љутње, све је то чиста комерцијала, комерцијални програм - каже он.
 А када смо то разрешили, онда смо могли да продискутујемо и о учесницима “Задруге” и самом ријалитују.
 - Ниједног учесника “Задруге” не знам. Слабо сам пратио тај ријалити до сада, мало сам пребацивао само. Али сам дошао до закључка да ми се од свих учесника највише свиђа оно мајмунче. Неодољиво ми личи на Александра Мартиновића, као да га је он лично правио. То ми је омиљени такмичар - наводи Шешељ.
На питање да ли ће му сметати то што ће животни простор, па и собу у којој спава, делити са Мацом Дискрецијом и другим стралетама које су претходних дана стигле и да се туку, свађају, али и имају секс пред камерама, Шешељ одговара:
 - А зашто би то мени сметало. То су све ликови из нашег народа, то су ликови које сусрећемо сваки дан где год да погледамо око себе - рекао је Шешељ и подсетио нас да је он сналажљив човек који је био и по затворима, али који је како је додао, из сваке ситуације и сукоба увек излазио као победник.

Свраћао и на “Фарму”

Током трајања ријалитија “Фарма“ фармере је на имању у Лисовићу изненадио улазак Војислава Шешеља, који је тада тамо ушао као посебан гост. Иако су се сви обрадовали госту, први је у загрљај Шешељу полетео Кристијан Голубовић који се и изљубио са њим. Загрљајем га је поздравила и Зорица Марковић, док се са осталима руковао.
- Ово је нешто најбоље што су могли да нам пошаљу, као специјалног госта - била је узбуђена Станија. Лидер радикала на имању је остао неколико сати и са учесницима ћаскао је и о политици.

Зараду делим на три дела

Лидер радикла већ је испланирао како ће потрошити милион и по евра које ће зарадити учешћем у “Задрузи“.
- Ако бих зарадио милион и по једну трећуну бих дао за породицу, једну трећину за Српску радиклану странку и једну трећину у добротворне сврхе - наводи Шешељ.
Пао дивљи секс у "Задрузи", нису могли да се обуздају, упало обезбеђење да их раздваја. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ објаснио зашто је био на Фарми!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА