Најновије

КРИЗА У ВЛАДИ: Вучић "спустио лопту" између двоје министара?

Председник Србије Александар Вучић "стишао је буру" између министара Зоране Михајловић и Зорана Ђорђевића насталу око Закона о родној равноправности.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић се пре два дана састао са потпредседницом Владе Зораном Михајловић, која је предлагач Закона о родној равноправности. Онаи министар за рад дошли су у сукоб због тог законајер Министарство за рад има замерке нањегову примену, због чега се он још није нашао у процедури.
"Очекује се да се после овог сусрета спусте тензије и да се крене у решавање несугласица без високих тонова. Још ће се видети шта ће бити са самим законом, али је битно да се све реши без тензија и шумова на вези", каже извор Блица. 
Нацрт закона је узбуркао духове, а лист наводи да је Михајловић демантовала да је у сукобу са Ђорђевићем. 
"Различита мишљења међу министрима су нормална ствар. Најважније је да усвајањем тог закона жене добију прилику да се боре за равноправну заступљеност у телима у којима се одлучује. Не бих волела да је у питању било шта друго зато што то не би био добар сигнал", указала је она. Погледајте ОВДЕ шта је Зорана Михајловић рекла о односу са Вучићем. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Вучић говорио о свом наследнику:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА