Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОВАЈ ФИЛМ ШОКИРАО ЈЕ ПЛАНЕТУ: Последњи дани човека који је у мукама умро од тумора на мозгу

Кратки филм који приказује последње дане 56-годишњег Грега Симса који је 2005. године умро од тумора на мозгу узнемирио је гледаоце, али и јавност широм Аустралије и света.

Последњи дани човека који је у мукама (Фото: Јутјуб)

Агонија болесног човека приказана у филму толико је узнемирујућа да већина гледалаца филм није могла да погледа до краја, а и они који јесу виђено нису могли описати речима.
Овај филм који заговара еутаназију заиста је узнемирујући. У њему видимо болесног Симса у различитим фазама болести. У једној сцени Аустралијанац се толико грчи од болова да пада с болничког кревета док његова породица све то беспомоћно гледа.
Филм је режирао Џастин Курзел, а у јавност су га пустили аустралијски активисти који се боре за право на еутаназију из Викторијае.
Режисер филма "Го џентл" Пол Прајс рекао је о овом филму: "Будите сигурни да је прича о Грегу Симсу истинита. Оно што видимо у овом филму догађа се, додуше, само малом броју смртно болесних људи, али бол и патња коју су Грег и његова породица проживљавали постоји и постојаће и даље, све док се људима не омогући да сами изаберу хоће ли окончати свој живот."
Грегова ћерка Ниа открила је детаље о последњим данима свог оца, како би његова патња помогла активистима у борби за право на еутаназију.
Упозоравамо да је садржај филма веома узнемирујући и потресан, као и да се не препоручује гледање осетљивим особама као и малолетницима.
Научници и доктори потврдили да ова биљка лечи рак, а у чему је тајна прочитајте ОВДЕ.
Извор: Index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА