Најновије

РАМИНА ПОРУКА ОД КОЈЕ СЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Погледајте шта је поручио Србији!

Албански премијер Еди Рама изјавио је вечерас, у поздравном говору на конференцији Војног комитета НАТО који окупља највише војне команданте земаља чланица Алијансе, да "Босна и Херцеговина, Србија, Македонија и Косово и даље недостају на НАТО мапи", преноси АТА.

Еди Рама (Фото: Јујтуб)

Албанска агенција наводи да је Рама "поновио подршку Албаније политици отворених врата (НАТО) за све земље Западног Балкана".
"Ово подручје, које тек треба да буде укључено у европску безбедносну архитектуру, чини територију на којој играчи треће стране виде рањивост и прилике за упад", рекао је Рама.
АТА наводи да је он "поздравио чињеницу да је Албанија први пут домаћин највишег војног органа НАТО, подвлачећи да је Албанија у потпуности посвећена испуњавању свих обавеза које потичу из чланства у НАТО".
Председавајући Војног комитета НАТО генерал Петр Павел у име Алијансе је "изразио захвалност снажној посвећености Албаније и доприносу те земље заједничкој безбедности и операцијама и мисијама под вођством НАТО у Авганистану и на Косову".
АТА наводи да је Павел "такође похвалио улогу Албаније у промовисању сарадње и стабилности на Западном Балкану, као и у борби против Исламске државе". Погледајте ОВДЕ како је протекао антирежимски протест у Београду. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте увредљиву албанску песму на рачун Едија Раме:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА