Најновије

ТОНЕМО: ММФ тражи да ЕПС отпусти 700 људи?

Делегација ММФ-а тражиће да ЕПС уради нову систематизацију радних места. Препоручено је да се на тај начин смањи број запослених, за још највише 700 и то до краја фебруара 2018. године.

ММФ-Епс (Фото: Правда)

Ово ће бити окосница састанка шефа делегације ММФ за Србију Џејмса Руфа и представника Електропривреде Србије који ће се одржати данас.
Рачуне ће Мисији ММФ у истом дану полагати и Душан Бајатовић, јер ни Србијагас није испоштовао рокове за преузете обавезе у вези са поједностављењем организационе структуре компаније, али и са смањењем трошкова пословања. 
Директору ЕПС-а Милораду Грчићу ће бити предочено да вишак запослених неће моћи да се ослободи добровољним одласком, већ да смањење мора јасно да буде предвиђено новом систематизацијом радних места. 
Другим речима, прекобројни морају да буду утврђени овим актом, а ако је судити по упуствима, први на удару су људи у администрацији, пише лист. 
Извор близак ММФ-у каже да ће то бити главна тема разговора, иако је из ЕПС-а прошле године отишло 2.000 људи.
Прочитајте ОВДЕ коју баснословну суму новца радници потражују од државе!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Делегација ММФ-а је напустила Београд након седме контроле аранжмана, а оно што занима већину јесте - да ли је Влада добила зелено светло да повећа плате у јавном сектору и пензије? Незванично - јесте, званично - о томе ће се детаљније разговарати у октобру када се буде кројио буџет за наредну годину.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА