Најновије

ОБРАДОВИЋ: Погрешили смо што у суботу нисмо директно напали Жељка Митровића

- Двери више неће бити "политички коректне", рекао је данас лидер тог покрета Бошко Обрадовић и додао да су погрешили што у суботу нису напали директно власника Пинка Жељка Митровића, кога је назвао "извором зла" у Србији.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

На питање новинара у Скупштини Србије да ли осећа одговорност за инцидент који се догодио испред зграде Пинка, он је рекао да је одговоран за сваки скуп који Двери организују, да је ангажована редарска служба испред зграде Пинка и поновио тврдње да се инцидент десио када су они већ отишли, те да је изрежиран.
- Митровић је окупљени народ гађао бананама, зар треба да трпимо његово мајмунисање - рекао је Обрадовић.
За мушкарца који је напао новинарке Пинка, Обрадовић каже да је "жртва транзиције, да је пре три године остао без посла и да живи са болесном мајком од породичне пензије".
Он је додао да су погрешили што у суботу, на протесту испред зграде Пинка, нису директно напали власника те медијске куће Жељка Митровића јер је, како каже, "он извор зла у Србији".
Пинк је, каже, "срце Вучићевог медијско-политичког система који влада Србијом", те "падом" те телевизије, којој, како каже, треба одузети националну фреквенцију и угасити је, пада и власт.
- Не пада нам на памет да будемо више политички коректни, док нас неко вређа, понижава, издаје Косово, даје паре странцима, уништава домаћу привреду - рекао је Обрадовић у Народној скупштини.
На протесту Двери у суботу, којем је присуствовало више стотина људи, присталица овог покрета Д.В. је физички напао новинарке ТВ Пинк Гордану Узелац и Мару Драговић.
Нападачу је одређен притвор до 30 дана.
Прочитајте ОВДЕ шта о СНС каже посланик Српске радикалне странке и кандидат за градоначелника Београда Миљан Дамјановић.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта је Обрадовић рекао о ТВ Пинк?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА