Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ, ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА : Цеца први пут рекла ово после Арканове смрти... (ВИДЕО)

Прошло је скоро 18 година, а убиство Жељка Ражнатовића Аркана, као и живот породице након његове смрти и даље једнако интригира јавност.

Цеца и Аркан (Фото: Јутјуб)

Супруг Светлане Цеце Ражнатовић убијен је 15. јануара 2000. године, у хотелу Интерконтинентал. Жељко Ражнатовић Аркан је убијен у 48. години, а тог 15. јануара пре скоро 18 година у београдски хотел дошао је са супругом Светланом Цецом Ражнатовић, њеном сестром Лидијом Величковић и телохранитељем Звонком Матеовићем. 
Док су Цеца и њена сестра у пратњи телохранитеља обилазиле бутике, Аркан је са друштвом седео у холу, недалеко од рецепције, са Миленком Мандићем Мандом и Драганом Гарићем.  
У хотел је стигао и припадник Друге чете Првог батаљона полицијске бригаде СУП-а Београд Доброслав Гаврић са Драганом Николићем Гагијем и Миланом Ђуричићем Микијем, који су од раније били познати полицији. У једном тренутку је Гаврић устао и пуцао у Аркана, Мандића и Гарића. Аркан је погођен са три метка у потиљак, а када су га примили у Ургентни центар, доктори су могли само да констатују смрт. 
Цеца је са Арканом добила двоје деце Вељка и Анастасију, која су били премали када је Жељко убијен, па је певачица сама морала да се бори са њиховим одрастањима: 
- Деца су била мала кад се десила смрт Аркана, али су увек била апсолутно свесна шта се десило. Искрено, ја од њих ни у једном тренутку нисам крила шта се десило, искрено и отворено сам рекла да им је отац убијен, и никада не бих могла да их лажем. Поготово Вељка који је у том тренутку имао три године, а Анастасија једну ипо, тако да је он апсолутно био свестан свега.
Трудила се кроз живот да их изведе на прави пут и од њих створи добре и стасале особе, да поштују традиционалне вредности, да препознају људе који их окружују, да знају да ће некада доживети разочарења али и оне који ће чврсто корачати кроз живот, не обазирајући се на коментаре о њиховом оцу који ће их увек пратити:
- Ми морамо да живимо са тим и да будемо јаки. Не волим да причам на ту тему јер откопавам своје ране - рекла је Цеца.
И дан данас, његово убиство донело је са собом последице, како за Цецу тако и за Вељка и Анастасију.
Клупко се одмотава, испливале мрачне тајне Марјановића. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА