Најновије

ДАЧИЋ ТВРДИ: Слобу су убили у Хагу, имам доказ!

Поводом 17 година од пада Слободана Милошевића, председник СПС-а Ивица Дачић тврди да Милошевић "није изгубио изборе", те да су га "отровали лековима" у притворској јединици Хашког трибунала и да ће то доказати и осветити га.

Ивица Дачић (Фото: МСП)

Поводом 17 година од пада бившег председника СР Југославије и хашког оптуженика Слободана Милошевића, Дачић тврди да Милошевић тада "није ни изгубио изборе".
"Ту је важно рећи да он није ни изгубио на изборима, јер Коштуница није имао више од 50 одсто, већ је после 5. октобра изборна комисија под притиском поништила изборе на Косову. Коштуница је тако добио једва нешто преко 50 одсто. Једноставно, они нису хтели или смели у други круг. То је била унапред смишљена акција. Да ли би Слоба изгубио у другом кругу, остаје питање, али у првом сигурно није изгубио. Нека народ данас сам оцени те догађаје", каже Дачић за "Курир".
Дачић сматра да ће изручење Милошевића Хашком трибуналу остати убележено у српској историји, те да је суђење Милошевићу "било суђење целом српском народу".  
"Није трагедија што је пао, то је можда и корисно, али његово суђење је било суђење Србији и српском народу. И нису могли да га осуде. То је најважније. зато су га и убили погрешним лековима, за шта постоје докази", тврди Дачић.
Ипак, на питање да ли може да се тражи правда пред пред међународним институцијама, пошто већ тврди да "има доказе да је Милошевић убијен", први човек социјалиста каже:
"Сад је касно, али би можда требало... Али не власт, него правни заступници Милошевића. говорио сам то више пута, али поставићу то питање адвокатима да видимо шта може да се уради", рекао је Дачић. Погледајте ОВДЕ шта је Бошко Обрадовић рекао о бојкоту београдских избора. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Ивица Дачић одржао лекцију Западу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА