Најновије

Брнабићка смењује Вулина, Марија Обрадовић нови министар одбране?!

Ана Брнабић ускоро ће покренути смену Александра Вулина са места министра одбране после бројних афера у јавности, пише Курир.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Нови министар одбране биће Марија Обрадовић, високи функционер СНС из Краљева и председница Скупштинског одбора за безбедност.
Вулиново име се безмало годину дана помиње у аферама, од злоупотребе фондова за ратне војне инвалиде у претходном министарству до афере куповине стана, када је изјавио да је 23 пута ишао код тетке у Канаду по новац.
Избор Обрадовићке ублажиће последице Вулинових афера, а актуелном режиму омогућава да се народу сервира прича да "ће Србија по први пут у историји имати жену министра одбране", што ће добро доћи пред скорашње изборе у Београду, пише Курир.
Иначе, протеклих дана спроведена је "тиха чистка" Вулинових кадрова у Министарству за социјална питања које води Зоран Ђорђевић. Смењено је на десетине директора герантолошких центара, функционера министарства који су у Вулиновој странци, што иде у прилог тези да је доскорашњи сарадник у немилости јачег коалиционог партнера у Влади Србије. Селаковић први на листи СНС у Београду?! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервију Ане Брнабић за Си Ен Ен
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА