Najnovije

STAVLJAJ, NE PITAJ: Čula sam da ima ogromnu alatku, ali kad sam mu skinula gaće.... (18+)

Ovo je ispovest stare koke sa Vračara koja je imala sreće da naleti na baš obdarenog mladog komšiju.

Ilustracija (Foto: naughtyamerica.com)

Jednom sam se udavala, jednom razvela, od mene dosta. Muž mi je bio đubre, a nije ga mrzelo ni da mu pukne šamar, kad se baš iznervira.
U 39. godini, još sam dobro izgledala, masnice su se odavno povukle, pa sam odlučila da se malo pustim u promet, kad već nisam na vreme, pre udaje.
Tako je do mene stigao glas da komšija Mladen ima baš veliki penis i da je još i tvrd u erekciji. To mi je zagolicalo maštu, ali postojao je jedan problem - bio je oženjen...
Pa, sad, što kažu, nije uštrojen, daleko bilo. Jednog dana sam obukla kratku suknjicu (vruće je bilo kod nas na Vračaru), pa pravac u bakaluk, čim je on krenuo, ja za njim. Sa četvrtog sprata sve vidim, on je u prizemlju. Stignem ga, reč po reč, ispitam sve što treba, i saznam da mu žena često radi drugu smenu.
Rekoh mu da svrati do mene kad ona nije tu, da se malo družimo, što da ne... namignem, a on, klinac od 27 godina, nije bio gadljiv na stariju koku.
Nije prošlo dva dana, eto njega kuc-kuc, samo u trenerci i papučama na mojim vratima. Nismo dugo pili kafu, pre nego što smo se dohvatili.
Onako napaljena, samo sam mu strgla trenerku, kada je pred moje oči izleteo njegov "piton". Bogami, komšinice nisu lagale! Bilo je tu dobrih 23 santima, odokativno. Zgrabim ja ono njegovo čudo sa obe ruke, pa krenem u rikverc prema krevetu.
- Stavljaj, ne pitaj - rekoh i raširih noge. Odmah me poslušao...
Od tada, ima evo već šest meseci, on svako malo kod mene na kaficu. Žena ništa ne zna, normalno. Velika je to batina, ima je za nas obe. Treba mi, nešto sam se učaurila posle onog idiota od bivšeg muža...
Ispovest nezasite cice i kako su se celu noć njih sedmorica ređali na njoj možete pročitati OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA