Најновије

СУЗЕ И ЈЕЦАЈИ У ПАРОВИМА: Син јој се обесио након што су га истукли у кладионици - Лепа плакала 3 сата

У луксузној земунској вили синоћ је гошћа била Драгана Јовићевић, жена чији се син убио због суровог и понижавајућег малтретирања. Сузе и јецаји проламали су се у "Паровима", а Лепа Лукић је открила да је три сата плакала када је чула причу о пребијању Драгана Милошевића у једној кладионици у Краљеву од стране неколико момака, док је мирно седео.

Расплакана Лепа Лукић (Фото: Јутјуб)

Драган се није бранио, а док су гледали сцене бруталног насиља, учесници шесте сезоне најгледанијег ријалитија "Парови" су се шокирали и у неверици гледали шта се дешавало. Његова мајка Драгана је рекла да стално гледа овај снимак, али је и вечерас заплакала чим је видела снимак.
- Драган ми је испричао да су га оптужили да их је цинкарио једном дечку, који је спортиста, и за ког ми није познато да је проблематичан, након чега су почели да га туку. Драгана су након пребијања извели из кладионице ставили га у ауто и кренули да га возе, али је он у ауту угледао пиштољ и бејзбол палицу, и претпоставивши да ће наставити даље да га туку, Драган је искочио из аута у покрету. Он је био жртва велика, ти старији људи, укључуји власника и менаџера кладионице, манипулисали су Драганом и уцењивали га - открила је Драгана.
Она је рекла да је након овог бруталног пребијања њен син живео као биљка у болници и да никоме није хтео да се поверава о немилом догађају.
- На суду, 5. априла, је рекао - Они су мој живот уништили - а онда се после 20 дана убио у породичном дому. Када су ми јавили да се убио, ја сам вриснула и испао ми је телефон, а када сам стигла кући затекла сам га склупчаног као маче. Исправила сам га и радила реанимацију 15 минута. Када је стигла хитна изашла сам испред куће и запалила цигарету, осетила сам неко олакшање, а онда је изашла докторка и питала ме да ми да нешто за смирење, када сам то одбила рекла је да су све покушали и изјавила ми саучешће. Ја сам у том моменту добила велики налет беса, узела сам бетански блок, разбила стакло на свом ауту и повредила ноге. Због тога су дошла друга кола хитне и одвела ме у Лазу Лазаревић - рекла је Драгана кроз сузе.
Она је открила начин на који се њен син убио.
- Он није висио као што се људи обично бесе, он је себи насилнички поломио врат од боли коју није могао да издржи, а пре тога је питао брата да ли га пуно воли - рекла је Драгана.
Она је открила да је цела породица уништена због овога што се десило са Драганом, да његови баба и деда не могу да живе, а да је његов отац завршио на психијатрији.
- Да сам мушко знала бих шта да радим, али ја сам мајка, морам да бринем и око друге деце. Његов отац је сада на психијатрији, он има још времена за освету, за мене би он ако то учини био највећи херој - рекла је Драгана потрешена чињеницом да су особе које су претукле њеног сина и утицале на то да се он убије добиле само по годину дана затвора.
Прочитајте ОВДЕ за које хитове нисте знали да их је написао најомраженији човек у Србији.
Извор: СрбијаДанас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лепа се често расплаче у ријалитију.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА