Najnovije

"Ima li ikoga ko nas je ubijao a da ga Vučić i Dačić nisu dočekali hlebom, solju i pesmom na uvce?"

Lider Pokreta Obraz Mladen Obradović žestoko kritikuje vlast zbog načina na koji je u Srbiji dočekan predsednik Turske Redžep Erdogan. Obradović smatra da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar Ivica Dačić ponašaju ispod svake granice dostojanstva.

Dačić peva Erdoganu (Foto: Jutjub)

- Ima li ikoga ko nas je ubijao, pljačkao, spaljivao crkve, otimao Kosovo, a da ga Aleksandar Vučić i Ivica Dačić nisu dočekali hlebom, solju i pesmom na uvce? - upitao je Obradović.

Lider Obraza je rekao da treba uspostavljati dobre diplomatske odnose sa svima ali da ne treba preći granicu čuvanja dostojanstva svog naroda. - Nismo čuli od Erdogana ni jednu poruku koja bi pokazivala da je Erdogan prijatelj Srbije čime bi zasluživao ovakav prijem - rekao je Obradović. On je podsetio da je Turska učestvovala u NATO agresiji i kasnijoj okupaciji KiM, da  su priznali tzv. Kosovo i da je Erdogan izjavio da je Kosovo Turska. - Vučić je hlebom i solju dočekao i generalnog sekretara NATO, sa Klintonom se mazio, Bler i Šreder su mu saveznici, a Haradinaj i Tači koalicioni partneri - objasnio je Obradović. On je Ivicu Dačića nazvao cirkuzantom zbog njegovog držanja tokom posete Erdogana i pevanja na prijemu.  - Da li možete da zamislite Lavrova kako u Moskvi peva na uvce Trampu. Dačić je običan cirkuzant - kaže Obradović. Kako su ponovo zaratili Sergej Trifunović i Vojsilav Šešelj pogledajte OVDE. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Svečani doček Erdogana.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA