Najnovije

BRAĆO SRBI, DOĐITE DA BIJEMO ENGLEZE! Rusi nam poželeli dobrodošlicu na Mundijal!

Ruski navijači na forumima i društvenim mrežama najavljuju da će se zajedno sa Srbima na Svetskom prvenstvu naredne godine obračunati sa mrskim Ostrvljanima.

Ruski navijači (Foto: Jutjub)

Ruski ultrasi već decenijama imaju prijateljske odnose sa pravoslavnom braćom iz Srbije. Navijači Crvene zvezde su u bratskim odnosima sa pristalicama moskovskog Spartaka, dok su "grobari" pobratimljeni sa onima koji podržavaju CSKA iz Moskve.

Tukli ih na EP

Stoga ne čudi što je na navijačkim internet forumima i društvenim mrežama već krenulo dogovaranje i međusobno bodrenje Rusa i Srba.
- Vratiće se Englezi kući polomljeni od strane ruskih i srpskih ultrasa. Pritom, neće osvojiti ni bod. Ne moram da znam srpski da bih skapirao da hoćete da izlomimo pizde - piše jedan ruski navijač.
- Rusijo, mi stižemo. Svi u napad. Da lomimo Engleze - odgovaraju mu iz Srbije.
Ruski navijači su poznati po netrpeljivosti prema Englezima, što su i dokazali pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. "Baćuške" su tada bukvalno jurile fanove Gordog Albiona po francuskim gradovima i tukle ih gde su stigle, a najžešće je bilo u Marseju, gde je povređeno 100 Engleza.
Navijačka grupa "Belgrejd bojsi", koja prati Crvenu zvezdu, tad se pridružila Rusima. Zajedno su se obračunavali sa Ostrvljanima, ali i sa lokalnim Arapima.
- Policija je imala problem da obuzda srpske i ruske navijače. Krstarili su po svim gradovima, a kad su došli u Marsej, ustremili su se na Arape. Imali su poseban pik na muslimane - objasnio je izvor blizak navijačima Zvezde.

Teško i Hrvatima

Osim Engleza, na meti pravoslavnih ultrasa sigurno će biti i Hrvati. Naše rivalstvo sa komšijama je opštepoznato, a ni "baćuške" ih ne mirišu, pogotovo zbog činjenice da mnogo Hrvata ratuje protiv Rusa na strani ukrajinskih neonacista u Donbasu.
Ipak, Hrvati prethodno moraju da igraju baraž, tako da nije sigurno ni hoće li se plasirati na Svetsko prvenstvo.

Čeka nas i lepa Lopirjova

Navijače Srbije, osim ruskih ultrasa spremnih na tuče, dočekaće i seksepilna Viktorija Lopirjova, koja je ambasador Svetskog prvenstva u Rusiji.
Ona će voditi program prilikom žreba za grupe na Mundijalu 1. decembra u Moskvi. Lopirjova je prošle godine za Informer rekla da bi veoma volela da ugosti "orlove".
- Mi smo bratski narodi i sigurna sam da bi se vaši fudbaleri i navijači ovde osećali kao kod kuće, a mi smo uvek dobri domaćini. Naravno, imali bi i moju podršku - rekla je Lopirjova.
Rus nokautirao jednog, ali protiv petorice napadača nije mogao. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA